Don't Miss
Home / Uncategorized / Утре се отвора Ресурсен центар за слепи лица

Утре се отвора Ресурсен центар за слепи лица

На 12.12.2018 година (среда) во 12:00 часот ќе се отвора Регионалниот ресурсен центар за слепи лица и лица со оштетен вид. На настанот треба да присуствуваат Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, Министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу, како и градоначалниците на петте општини поврзани со овој проект – Битола, Ресен, Демир Хисар, Новаци и Могила.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*