Home / Uncategorized / Утре вонредна седница на Советот на Општина Битола

Утре вонредна седница на Советот на Општина Битола

Утре, со почеток од 11 часот, вонредна седница ќе одржи Советот на Општината Битола.

На Дневен ред ќе биде единствената точка а тоа е донесување Одлука за доделување на финансиска помош за настраданите од поплавите во Република Македонија во месец август 2016 од Буџетот на општината Битола.

 

Б.В.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*