Пронајдено телото на удавеното момче од Ресен

          По речиси 33 часа потрага, пред само неколку минути осуммина нуркачите на специјалните единици на МВР го пронајдоа телото на удавеното 16  годишно момче од Ресен И.М.

          Телото на детето е пронајдено на околу 400 метри од брегот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!