Home / Uncategorized / Огромен интерес за интервјуто со отец Партениј во Битолски весник

Огромен интерес за интервјуто со отец Партениј во Битолски весник

Интервјуто со игуменот Партениј во Битолски весник кое го направи нашиот дописник од Гостивар Киро Кипровски во последниот број на Битолски весник предизвика огромен и терес не само во битолската туку и пошироката македонска јавност,а го пренесоа и странство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!