Home / Uncategorized / Игор Џамбазов се откажа од жителството на Скопје!

Игор Џамбазов се откажа од жителството на Скопје!

Познатиот македонски актер, шоумен и водител Игор Џамбазов, кој подолго време живее во селото Слепче, ДемирХисар, се откажа од жителството на Скопје и деновиве тој ќе земе лична карта од општината Демир Хисар.
-Јас Скопје веќе го отпишав. На тој град му дадов многу повеќе отколку тој мене. Остатокот од животот ќе го живеам во селото Слепче, Демир Хисар, каде се најдов себеси и го најдов својот душевен мир, изјави Игор Џамбазов во интервју за “ Тера “ телевизија, најавувајќи гo својот голем концерт на ракометното игралиште на 12 септември во Битола, на кој покрај него ќе настапат и голем број други ѕвезди од македонската естрада.

Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*