Don't Miss
Home / Uncategorized / Исчезна 16 годишно девојче од Крклино

Исчезна 16 годишно девојче од Крклино

Според информации на СВР Битола на 22.06.2017 година околу 16.30 часот од својот дом од с.Крклино, битолско, во непознат правец се оддалечило 16-годишно девојче.

Девојчето се води за исчезнато. СВР Битола превзема мерки за пронаоѓање на лицето.

Се молат сите граѓани кои ќе забележат такво девјоче да го пријават во СВР Битола.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*