Home / Градска хроника / Монтирани автомати за кафе и освежување на постојките

Монтирани автомати за кафе и освежување на постојките

                

          Конечно една добра идеја за функционирањето на автобуските  постојки.

           Деновиве во Битола, на неколку  автобуски постојки во градот беа поставени автомати за купување на освежителни пијалоци и кафемати.

          Со монтирањето на овие автомати  се смени сликата за постојките, кои до пред извесно време служеа како контењери за фрлање на отпад и ѓубре.

          Да се надеваме дека сега, откако на постојките се монтирани кафемати за кафе и освежителни пијалоци битолчани ќе се потрудат да не ги уништуваат како досега автобуските постојки и од нив да прават контењери за фрлање отпад.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!