Home / Вести / Мртва трка на анкетите меѓу Пендаровски и Силјановска

Мртва трка на анкетите меѓу Пендаровски и Силјановска

Во рамките на статистичка грешка е разликата меѓу кандидатите за претседател Стево Пендаровски и Гордана Силјановска, објави ТВ Телма. Половина од нивниот рејтинг го има третиот кандидат Блерим Река.

Најновата анкета на М-Проспект покажува дека пред официјалниот почеток на кампањата, голем процент на анкетираните или 18,3 отсто се уште не одлучиле за кој кандидат ќе гласаат, а за 17,9 проценти ниту еден од кандидатите не е прифатлив.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!