Don't Miss
Home / Uncategorized / Невреме во Битолско

Невреме во Битолско

Изразена нестабилност проследена со грмежи и врнежи од дожд во моментов има југозападно од Битола.

Од Управата за хидрометеоролошки работи информираат дека по правецот на движење невремето се очекува да го зафати јужниот дел на Пелагонија.

Нестабилност се бележи и во Гевгелиско.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*