Home / Вести / Нови шпекулации на ВМРО ДПМНЕ

Нови шпекулации на ВМРО ДПМНЕ

Во врска со изјавите изнесени на прес конференцијата на ВМРО ДПМНЕ со реакција се јавија од РЕК Битола.

Тендерот за технолошко чистење на БТО системот (транспортни траки и механизација во рудникот)во РЕК Битола е спроведен во редовна постапка за јавна набавка и преку електронско наддавање.Најниска цена на наддавањето понуди фирмата СВ Инвест. Информираме дека беа распишани уште два тендера за технолошко чистење: во термоелектранатаи на отпепелување. На тие тендери исто така учествуваше и СВ Инвест, но најниски цени тамупонудија други две фирми, кои на крајот ги добија тендерите, се вели во реакцијата на РЕК Битола.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!