Home / Вести / Оглас за продажба

Оглас за продажба

ГЕНЕРАЛНИОТ КОНЗУЛАТ НА РЕПУБЛИКА БУГАРИЈА

во Битола – Република Северна Македонија

ОБЈАВУВА

Оглас за продажба на автомобили преку тендер со тајно наддавање

            Тендерот ќе се одржи на 18.06.2021 година во 15,30 часот на адреса: Битола, бул.“1-ви Мај“ бр.53

            За продажба се објавуваат:

  1. Лесен автомобил “МЕРЦЕДЕС БЕНЗ“, Модел “Е240“

Почетна цена на јавно наддавање: 2428 евра;

Година на производство: 2003г.

Боја: Црна

Мотор: бензин

Изминати километри: 120 074 км.

Менувач: рачен

Моќност – коњски сили/kw: 125kw/2398 cm3

  • Лесен автомобил “МАЗДА“ 6

Почетна цена на јавно наддавање: 1764 евра;

Година на производство: 2003г.

Боја: Црна

Мотор: бензин

Изминати километри: 221 660 км.

Менувач: рачен

Моќност – коњски сили/kw: 104kw/1999 cm3

За учество на тендерот потребно е до 17 часот на 17.06.2021 година во благајната на Генералниот конзулат на улица / бул.“1-ви Мај“ бр.53 / да се уплати депозит во висина од 10% од цената на автомобилите.

Автомобилите се наоѓаат на адреса: Битола, ул. “Новачки пат“ бр.66/ Саобракаен центар.

Преглед на автомобилите може да се извршува секој работен ден од 09.06.2021 до 17.06.2021 година во временскиот интервал од 15,00 до 15,30 часот.

Претходна најава се извршува на телефоните: 075 291 193, претходниот ден од прегледот на автомобилите.

Предложената највисока цена на тендерот, кои ќе се одржи на 18.06.2021 година во 15,30 часот се уплаќа во рок од 3 работи дена од затворањето, по што се склучува договор за купопродажба.

Генерален конзулат

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*