Home / Вести / Остранет дефектот кај “Анести Пановски“

Остранет дефектот кај “Анести Пановски“

Екипите на ЈП Водовод го остранија дефектот на улицата “Анести Пановски“

По неколку часа работа и остранувањето на дефектот жителите од тој дел на Битола добија вода за пиење.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*