Home / Вести / Почна рехабилитацијата на ул. Димитар Илиевски – Мурато“

Почна рехабилитацијата на ул. Димитар Илиевски – Мурато“

       

        Денеска почнаа градежните акивности за рехабилитација на ул. „Димитар Илиевски Мурато“.

Во оваа втора фаза ќе се рехабилитира улицата од втората делница, која се протега  од потегот  на  раскрсницата со ул. “Никола Тесла “ до “Широк Сокак“, поточно до хотелот Епинал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*