Home / Вести / Пораз на СДСМ во Новаци

Пораз на СДСМ во Новаци

        Иако засега нема потврда за тоа, сепак според непроверени извори во Новаци актуелниот градоначалник на СДСМ, Љубе Кузманоски, кој важеше за апсолутен фаворит изгубил и тоа во првиот круг.

        Според извори блиски на СДСМ, кандидатот на ВМРО ДПМНЕ, Стевче Стеваноски има 51.92 отсто гласови,а Љубе Кузманоски 44,24 проценти со што победи во првиот круг и стана нов градоначалник уште во првиот круг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*