Home / Uncategorized / Прекинати рекламите на CNN и BBC

Прекинати рекламите на CNN и BBC

Со одлука на Владата прекинати се рекламите нa CNN и BBC.

Заштедите во државната каса веќе започнаа. Веќе се заштедени 10 милиони евра, ги прекинавме кампањите на CNN и BBC  ги прекинавме договорите со странските квази советници,- рече премиерот Зоран Заев одговарајќи им на опозициските пратеници од ВМРО-ДПМНЕ на седницата на Парламентот на која с ебираат заменици министри.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*