Home / Uncategorized / Продолжува судскиот процес “Транспортер“

Продолжува судскиот процес “Транспортер“

Утре, вторник со почеток во 10 часот по подолга пауза продолжува судскиот процес “Транспортер“, во кој првобвинет е екс градоначалникот на Битола, Владимир Талески.

На утрешното судење трба да бидат распрашани сведоците на обвинетите.

Инаку во “Транспортер“ покрај Талески обвинети се и екс секретарот на Општината, Слободна Бончановски и голем бро директори на основни и средни училишта како и управители на автопревозни претпријатија

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*