Home / Вести / Рамазан Бајрам низ објективот на фоторепортерот на Битолски весник Димитар Петковски

Рамазан Бајрам низ објективот на фоторепортерот на Битолски весник Димитар Петковски

Деновиве верниците од Муслиманска вероисповед го прославија својот голем празник Рамазан Бајрам.

Како фоторепортерот на Битолски весник, Димитар Петковски го виде овој празник

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*