Home / Uncategorized / Родени шест бебиња во Битола

Родени шест бебиња во Битола

Новата  2015 година Битола ја дочека со шест  нови жители.

Првиот ден  во Новата година  на Гинеколошкото одделение во Клиничката болница се родија 4 новороденчиња, а првото бебе  кое се роди  веднаш по полноќ е женско, што значи дека годината ќе биде родна и плодна.
Во приватната  болница” Плодност “ во новата година се родија две бебиња, од кои првото  е машко.

 

 
Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*