Home / Uncategorized / Рускоска ја следела Катица 10 дена пред да ја уапси

Рускоска ја следела Катица 10 дена пред да ја уапси

Адвокатката на Катица Јанева, Ирена Фрчкоска по денешното разгледување на доказите од ПИ мерките изјави дека нејзината клиентка физички била следена 10 дена.

-Денеска завршивме со оние докази, кои што ги имаше обвинителството. Денеска ги видовме ПИ мерките спроведени према Јанева и исто така дел од разговорите денеска дослушавме. И По мерките исто така према Бојан Јовановски и Зоран Милески. За Јанева ми се чини околу 10 дена е следена, а за Бојан Јовановски и Зоран Милески околу 1 месец. Само физичко следење нема ништо друго, изјави Фрчкоска.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*