Home / Uncategorized / Се за уписите во средните училишта во Битола читајте во Битолски весник

Се за уписите во средните училишта во Битола читајте во Битолски весник

Битолски весник во утрешното издание кое излегува носи посебен прилог во кој се поместени сите услови и можности за упис во битолските средни училишта.

Во соработка со училиштата и Општина Битола Битолски весник во специјален прилог ги објавува сите услови и можности за упис во сите 7 средни училишта во Битола.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*