Home / Tag Archives: чкембари

Tag Archives: чкембари

Кој го дрибла Пелистер ?

Фудбалскиот клуб Пелистер  ги преживува најтешките денови во својата богата клупска историја. Иако речиси сите екипи ги почнаа подготовките за новата фудбалска сезона, фудбалскиот клуб Пелистер сеуште не старува(ше) со подготовките. Сеуште актуелниот тренер на Пелистер, Спасе Ристевски, кој го ...

Read More »

“ Чкембарите “ се мобилизираат за дербито во Прилеп

За дербито во Прилеп во битола владее голем интерес. Речисие сигурно дека утре голем број битолчани ке заминат за Прилеп. За дербито со Победа посебно се подготвуваат и битолските “чкембари“ кои закажаа заедничко заминување за Прилеп

Read More »

Билборд на градското шеталиште за “Чкембарите“

Во пресрет на 30 роденден  на навивачката група „Чкембари“, општина Битола и јавното претпријатие  “Комуналец“  изработија билборд кој го означува собирното место на навивачите, а истовремено и поддршка што во континуитет  ја добива  навивачката група  од  битолската локална самоуправа. Билбордот ...

Read More »
error: Content is protected !!