Home / Tag Archives: донација (page 3)

Tag Archives: донација

Амбасадорот на САД, Пол Волерс донираше електронски книги во ОУ“Гоце Делчев“

Денеска, во еднодневна посета на Битола, беше амбасадорот на САД во Република Македонија, Пол Волерс. Амбасадорот го посети основното училипте “Гоце Делечев“, каде донираше електронски книги за библиотеката на основното училиште . Амбасадорот на САД во Македонија, Пол Волерс донацијата ...

Read More »

Лајонсите од Битола донираа за Здружението на слепи лица

Денеска, во Битола, во рамките на одбележувањето на Меѓународниот ден на белиот стап, Лајонс клубовите од Битола организираа Марш. Истиот започна од пред просториите на Здружението на слепи лица од Битола, стационирано во населбата Карпош, а продолжи се до ресторанот ...

Read More »
error: Content is protected !!