Home / Tag Archives: едногласно

Tag Archives: едногласно

Методија Илиевски координатор на советничката група на СДСМ во Советот на Општина Битола

Советникот Методија Илиевски, е новиот координатор на советничката група на СДСМ во Советот на Општина Битола. Одлуката едногласно  била донесена  на синоќешната седница на ИО на СДСМ-Битола. Методија  Илиевски  советник од СДСМ во градскиот Совет беше и  во претходниот состав ...

Read More »

Едногласно усвоени заклучоци за амбиенталниот воздух

На денешната седница на општинскиот совет, советниците едногласно  дадоја поддршка  на информацијата за заклучоците од Консултативното тело за следење на амбиенталниот воздух на подрачјето на Општината Битола. -Консултативното тело за следење на амбиенталниот воздух донесе заклучоци за долгорочни и краткорочни ...

Read More »