Home / Tag Archives: кабаст

Tag Archives: кабаст

Собран кабаст отпад во Општина Карпош

Деновиве, Ј.П ,, Комунална Хигиена’’, изврши собирање на кабаст отпад ( делови од мебел, предмети за домаќинство, електрични апарати и други предмети). Собирањето на отпадот  се вршеше во урбаните заедници ,, Владо Тасевски’’ , ,, Тафталиџе 1 ‘’ ,  ,, ...

Read More »