Home / Tag Archives: концертна

Tag Archives: концертна

Камерниот оркестар со концерт на ракометното игралиште во Битола

Битолскиот Камерен оркестар кој работи под покровителство на Националната установа  Центар за култура од Битола во текот на овој месец  ќе одржи концерти под наслов „Рок симфонија” во Битола, Скопје,  Штип и Кавадарци. Директорот на Центарот за култура од Битола, ...

Read More »

Концертна промоција на најновиот албум на “Фолтин“

“Пијан славеј“  е албум кој треба да се доживее Синоќа, во преполнетата голема сала на Центарот за култура во Битола, битолската група “Фолтин“  го одржа својот промотивен концерт пред публиката и го претстави нај новиот албум „Пијан славеј“. Уникатна и ...

Read More »