Don't Miss
Home / Tag Archives: Ристовски

Tag Archives: Ристовски

Почна конгресот на ВМРО ДПМНЕ

Во 17 часот започна Конгресот на ВМРО-ДПМНЕ за избор на нов лидер со пријавување на делегатите. Пријавувањето ќе трае до 19 часот, а потоа ќе следува интерна дискусија на која секој делегат ќе може да земе збор. Гласањето за нов ...

Read More »