Home / Tag Archives: Тлото

Tag Archives: Тлото

Охрид повторно се треси

Тлото во Охридскиот регион се уште се тресе. Изминатата ноќ, неколку минути пред полноќ или 11.49ч во охридско-ресенскиот крај европската сеизмолошка опсерваторија регистрираше земјотрес со магнитуда од 3.0 степени по Рихтер на длабочина од 2 километри. Еден час подоцна или ...

Read More »