Home / Tag Archives: Валентина Маркоска

Tag Archives: Валентина Маркоска

Протест против ДИК пред седиштетето на ВМРО ДПМНЕ

Во врска со “игрите“ околу утврдувањето на пратеничките мандати  на ДИК, пред седиштето на ВМРО ДПМНЕ се собраа голем број членови на партијата. За причините за протестното  собирање  пред седиштето на  ОК на ВМРО ДПМНЕ изјава даде портпаролката на ВМРО ...

Read More »

ВМРО-ДПМНЕ: Лицемерно душегрижништво на СДСМ

По повод прес-конференцијата на советникот на СДСМ,  Горан Козаров, со реакција се јавија од Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ. Во реакцијата, меѓудругото, се вели: -Сведоци сме на континуирани режирани пресови од страна на опозицијата, која се инспирира и во секој проект ...

Read More »