Home / Tag Archives: Жарко

Tag Archives: Жарко

Помогнете му на Жарко во неговата борба против ракот!

Жарко има 23 години. Пред 8 месеци неочекувано го загуби видот на левото око. После еден лекарски преглед му беше дијагностиран параназален рак. Итно беше направена критична операција, со која за среќа се отсрани поголемиот дел од туморот. Оттогаш тој ...

Read More »