Home / Tag Archives: зона Жабени

Tag Archives: зона Жабени

Локалната самоуправа ќе ги охрабри домашните инвеститори во Жабени

Дали најавата на германската корпорација „Кромберг и Шуберт” дека наскоро ќе почне со изградба на нова фабрика во индустриската зона Жабени, во која вработување би нашле 1.500 нови работници, ќе ги осоколи и домашните инвеститори да почнат со градба на ...

Read More »