Home / Tag Archives: Зоран Заев (page 4)

Tag Archives: Зоран Заев

Бомбата на Заев како црешовото топче

Иако лидерот на СДСМ, Зоран Заев, и натаму се труди да ја држи јавноста во исчекување да ја активира “бомбата”, а тој никако да го откачи фитилот и се оглушува на повикот на ВМРО -ДПМНЕ и лидерот Никола Гру-евски, конечно, ...

Read More »

Заев не ја активира” бомбата“ во Битола

Иако, кога најави дека ќе кажи нешто повеќе за темата која во последно време најмногу ја преокупира (политичката) јавност во Македонија, а таа е “ бомбата “ на Заев, доби огромен аплауз,  сепак Заев избегна да ја “ активира бомбата” ...

Read More »

Лидерот на СДСМ за време на изборите следен од полицијата

Гостувајќи на телевизијата “24 Вести“ во емисијата “Вин-вин“ кај новинарката Оливера Трајковска, лидерот на СДСМ, Зоран Заев вечерва ексклузивно откри дека за време на предвремените парламентарни избори, што се одржаа на петти јуни оваа година, бил следен и под посебни ...

Read More »

Двајца битолчани во Владата во “сенка” на Зоран Заев

Во идната влада, доколку СДСМ дојде на власт, Битола би имала само двајца министри. Тие би биле Александар Кирацовски, кој би го водел Министерството за образование и наука и гинекологот Гоце Чакаревски, кој би бил министер за здравство. Овој заклучок ...

Read More »