Home / Вести / Уни банка се пресели во Центарот за култура

Уни банка се пресели во Центарот за култура

УНИБанка АД Скопје се премести во Центарот за култура во Битола

Експозитурата Битола се премести на нова локација во поголеми и посовремени простории во насока на подобрување на корисничкото искуство при користење на банкарските производи и услуги.

Експозитурата Битола се премести на ул. Ленинова број на зграда 1, влез 3 кат ПР бр.3 (во самиот Дом на култура Битола).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!