Home / Uncategorized / Утре завршни зборови за “Транспортер“

Утре завршни зборови за “Транспортер“

Утре во Скопје ќе продолжи судењето на судскиот процес “Транспортер“

На утрешнпто судење ќе се одржат завршните зброви на обвинетите .

На утрешното судење треба да се појави и градоначалникот Владимир Талески, кој не се појави на претходното судење поради болест, па суидјата Кацарска се закани со одредување на мерка притвор.

Инаку според извори на Битолски весник судењето во “Транспортер“ ќе биде интензивно зошто фо средината на месецот треба да биде позната првостепената пресуда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*