Don't Miss
Home / Uncategorized / За Мој ДДВ на Широк Сокак

За Мој ДДВ на Широк Сокак

Денес 27.06.2019 година (сабота) во 12.00 часот, карванот МојДДВ е во Битола со промотивен штанд пред Веро 4 на Широк Сокак . По повод мерката поврат на 15 отсто од пресметаниот ДДВ, изјава за медиуми ќе дадат градоначалничката на општина Битола, г-ѓа Наташа Петровска и министерот за локална самоуправа, г-дин Горан Милевски.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*