Don't Miss
Home / Спорт / Захариевски на местото на Шенсои?

Захариевски на местото на Шенсои?

По заминувањето  на Наџи Шенсои од кормилото на Пелистер, според информации на Битолски весник нов тренер на Пелистер ќе биде Илчо Захариевски, екс репрезентативец на македонската фудбалска репрезентација.

Станува збор за искусен фудбалер и стручњак

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*