Don't Miss
Home / Uncategorized / Бидете хумани и донирајте за младиот Никола

Бидете хумани и донирајте за младиот Никола

Никола Гелов е ученик во СОУ „Таки Даскало“ – Битола и има 17 години.

Има срцеви проблеми и најдоцна за еден месец мора да се оперира.

никола

Операцијата ќе се изврши во болницата “Филип Втори“  во Скопје и чини 6000 евра.

Се замолуваат сите кои се во можност да помогнат. Сметка за донација е НИКОЛА ГЕЛОВ 250-0110004188-74 SPARKASSE

ДОНИРАЈТЕ И БИДЕТЕ ХУМАНИ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*