Home / Политика / Борче Димитровски нов координатор на ВМРО-ДПМНЕ во Битола!?

Борче Димитровски нов координатор на ВМРО-ДПМНЕ во Битола!?

За нов координатор на Општинскиот комитет на владејачката ВМРО-ДПМНЕ во Битола, според неофицијални извори на “Битолски весник“  е назначен актуелниот директор на Националната установа Центар за култура- Битола, Борче Димитровски.
Димитровски е назначен за нов координатор на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Битола, по неколкумесечното анкетирање и исчекување, кој ќе го замени досегашниот Зоран Илиоски кој стана пратеник во републичкото Собрание.
Инаку, оваа информација сеуште никој официјално не ја потврдува.

 

 

Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*