Home / Uncategorized / Стрежево слави 40 години

Стрежево слави 40 години

Со одржување на свечени седници на Надзорниот и Управниот одбор, свечено пуштање во употреба на реновираниот центар за регулација како и одржување на свечена академија во Народниот театар , на која ке бидат врачени јубилејните награди Стрежево денеска ке го одбелжи својот редок јубилеј, 40 години од формирањето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*