Home / Uncategorized / Возило излета од патот кај Битола, патниците заробени во него

Возило излета од патот кај Битола, патниците заробени во него

Заробени во возилото останале патниците откако утрово со својот автомобил излетале од патот во близина на Битола, кај исклучувањето за Демир Хисар.
Возилото, со видни оштетувања, беше покрај патот, а како што информираат од полициската екипа, која го чуваше просторот, немало загинати.
Полицијата чекаше влечна служба да го подигне возилото и да ги извади патниците од згмечениот автомобил.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*