Home / Uncategorized / Врие во ВМРО Битола. Месните комитети бараат оставка од Груевски

Врие во ВМРО Битола. Месните комитети бараат оставка од Груевски

Во ВМРО ДПМНЕ во Битола врие. Незадоволството на членствто е огромно. Голем број месни комитети бараат Груевски и членовите на ИК да си поднесат неотповикливи оставки.

Својот став месните комитети ќе го изнесат вечерва во 17,30 часот од пред седиштето на ВМРО ДПМНЕ Битола кога е закажана прес конференцијата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*