Home / Uncategorized / 140 лица во Битола во самоизолација

140 лица во Битола во самоизолација

Во Битола според информации на Министерството за внатрешни работи со решение за самоизолација се 140 лица.

Полицијата редовно проверува дали тие ја почитуваат препораката да седат дома.

Инаку според министерот за здравство Венко Филипче денеска во Македонија нема ниту еден заразен човек од корона вирусот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*