Home / Uncategorized / Алармантно:Битола најзагаден град

Алармантно:Битола најзагаден град

Македонија изутринава е повторно обвиткана во магла, а најзагаден воздух дишат жителите на Битола.

Мерните станици ширум земјата покажуваат дека утринава во Битола 2 е најзагадено и тоа со 136 микрограми ПМ 10 честички на метар кубен,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*