Home / Вести / Бесплатниот број за информации за “Ковид 19“ 080000203

Бесплатниот број за информации за “Ковид 19“ 080000203

Mинистерот Венко Филипче на социјалните мрежи го објави бесплатниот телефонски број за информации за коронавирусот: 0800 002 03.

„Од денеска е во функција и call центарот – 0800 002 03 во Здравствениот дом во Скопје со цел да се зголеми капацитетот на телефонските линии, а од понеделник ќе функционираат и двата пункта за земање на брисеви во поликлиниките во Јане Сандански и Чаир, кадешто веќе е распределен стручен кадар“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*