Don't Miss
Home / Вести / Блок 3 попладнево плански исклучен од мрежа

Блок 3 попладнево плански исклучен од мрежа

Блок 3 на РЕК Битола попладнево ќе биде исклучен заради сервисни активности на опремата во постројката. Интервенцијата се реализира во период кога временските услови и производствениот план на АД ЕСМ го дозвулаат тоа. Планирано е санацијата да заврши до недела, по што РЕК Битола ќе продолжи да работи со целиот свој капацитет.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*