Home / Uncategorized / Бојку го убил Србин

Бојку го убил Србин

Дилавер Бојку Леку  (58)  некрунисаниот крал на проституцијата  на Балканот го убил Србин.

Ова го пишува најтиражниот дневен  српски весник Курир..

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!