Home / Uncategorized / Чакаровски Национален координатор за здравство

Чакаровски Национален координатор за здравство

Сега веќе екс заменикот министер за здравство  Гоце Чакаровски, кој беше тргнат од позицијата заменик министер за здравство со новата реконструкција на владата од денеска има нова функција.

На денешната владина седница тој е именуван за Национален координатор за здравство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*