Home / Вести / Читајте во најновиот број на Битолски весник

Читајте во најновиот број на Битолски весник

Во најновиот број на Битолски весник кој ќе излезе од печат среда на 15 април ќе можете да прочитате:

Ексклузивно Велигденско интервју со архимандритот на Бигорскиот манастир “ Св. Јован Крстител” Партениј

Колумна на Менде Младеновски: Велигденеско воскресение.

Функционерите на миниалец.

Лидерите Заев и Мицкоски во домашна изолација, новинарот на болница

Акција на фоторепортерот на Битолски весник: Димитар Петковски за време на полицискиот час:

Седи дома- сликај се!

Набавете го најновиот број на Битолски весник, кој ќе излезе од печат среда на 15 април.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*