Home / Спорт / Филип Кузмановски спортист на Битола

Филип Кузмановски спортист на Битола

Ракометарот на Еурофарм Работник и репрезентативец , Филип Кузмановски e  прогласен за спортист на Битола за 2018 година.Изборот на спортист на Битола, кој се одржа вечерва беше во организација на  Сојузот на спортови Битола.       

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!