Home / Uncategorized / Денес на “Бит Фест“

Денес на “Бит Фест“

19 и 20 јули на БИТ ФЕСТ

  

19 јули – четврток

20:00 Стара битолска чаршија

„Локум фест“ – музика и традиција

Морски перли – Бугарија

Balkananatolia ansambl – MK- TR

Чалгија Мерак -МК

Засладено со локумите DONIA

20.00 Центар за култура

Комедија на Солза и смеа – „Таа рече да“

 20 јули – петок

20:00 Стара битолска чаршија

„Локум фест“ – музика и традиција

Баклава – Р. Македонија

Ethnusiasm – Р. Словенија

Саем на ракотворби – ЗУР Македонско ракотворби

„Битолската архитектура низ вез“ – Организација на жени на Општина Битола

 22:00 BUS FEST 18 – Стиховно војување

Пред Кафе бар „Радост“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*