Don't Miss
Home / Uncategorized / Договорена санација и реконструкција на три патни правци

Договорена санација и реконструкција на три патни правци

Градоначалникот на Општина Битола м-р Наташа Петровска, оствари работна средба со Директорот на Агенцијата за државни патишта на Република Македонија Зоран Китанов.

На средбата како што стои во соопштението од битолската админситрација било  договорено  да се вклучат во годишната програма на Агенцијата и да се реализираат, три патни правци:

-Санација и реконструкција на патниот правец Битола до граница со Република Грција,

-Санација и реконструкција на патниот правец Битола Новаци и

-Санација на влезот од страната на Прилеп.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*